Ändring i läget

Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag har fått nytt jobb och kommer att vara hemifrån långa perioder igen. Borta från sambo, hund, katter och förstås mina träd. Jag skall till Afghanistan och kommer antagligen vara där till November. Jag tycker såklart det skall bli intressant men man tänker alltid på dem och det man lämnar hemma. Kommer även att försöka byta boende under våren och skall även hinna med lite omplanteringar och förhoppningsvis en resa till Birmingham och Best of British Bonsai 2011

2 comments on Ändring i läget

    1. Jo, sambon tar hand om träden och hunden. Antagligen mår hunden bättre än träden när jag kommer tillbaka men lite svinn får man räkna med.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: