Det är skönt när knoppar brister..

Jag ser mer och mer tecken på mina träd som övervintrat i garaget att våren är på väg. Idag var jag tvungen att plantera om en rotad stickling som har börjat visa bladspetsar. Det är en treflikig lönn (acer buergerianum) som planterades över en sten som jag hämtade på gotland i våras. Där stenen var ovan jord och rötterna var synliga la jag på lite keto-tsuchi, en sort förmultnad torv som används vid stenplanteringar i Japan.
Jag har även börjat se att knoppar sväller på mina azaleor, båda skall planteras om. Den ena i en riktig kruka och den andra i en större behållare för tillväxt. Toppen dog på den och jag måste stärka trädet lite och hitta en ny stil för den.

Jag har också installerat en applikation på min mobil som gör att jag kan skriva inlägg via den. Förhoppningsvis gör det att det kommer bli lite tätare inlägg och fler bilder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: