Stefan Strands tall

Hittade en massa bilder från min gamla sida på lite projekt. Bland annat denna tall som jag ärvde från Stefan Strand för ett par år sedan. Jag kände igen tallen från mitt första årsmöte i Göteborg då bland annat Walter Pall var demonstratör. Då var tallen med i utställningsdelen. Jag hittade även bilder från tallen utveckling fram till dess jag tog över den från Stefans hemsida. Tyvärr så är bildlänkarna där döda nu så jag lägger upp bilderna här istället. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Detta var de bilder som Stefan haft på sin hemsida, då jag tog över tallen var den ganska illa tilltygad. Grenverket var svagt och vissa mindre grenar hade börjat då på grund av solbrist. Trädet behövde även planteras om då den stått i samma jord länge.

 

 

 

 Jag väntade till våren 2008 med att plantera om trädet i en ny och lite större kruka, dessvärre gick sandstenen sönder och jag passade på att försöka få rötter vid sidan av stammen istället.

 

 

 

 

1 comment on Stefan Strands tall

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: